Bi passion Night 😈

Bi passion Night 😈

Mandag, oktober 21, 2024 - 17:00 til 00:00

Bi passion night

Så er vi ude på ballade igen og inviterer alle bi mænd og bi nysgerrige mænd til en fræk aften i CS2. Det plejer at stikke helt af og være utrolig frækt.

Denne aften inviterer stemningen i klubben, mænd til selv at lege og sexe med hinanden og de kvinder som deltager er kvinder der nyder og tænder på mænd der leger og har sex med mænd.
Der er denne aften specielt lagt op til at mænd kan lege frit, sutte pik eller få suttet pik, have sex med hinanden og gå på opdagelse i det lækre rum som CS2 er når bi mænd kan slå sig løs i et safe space med andre bi mænd. Derfor er du kun velkommen denne aften hvis du er bi seksuel eller bi nysgerrig mand. Alle andre er velkomne hvis de kommer for at bidrage til aftenen tema, andre former for leg udenfor temaet er velkommen andre dage.

Kom forbi hvis du er erfaren eller hvis du er helt ny i leg med mænd. Single bi mænd, kvinder der elsker MM leg eller par med bi mænd.

Hvis du helt ny og har brug for at blive hjulpet lidt på vej eller blive vejledt er du velkommen til at kontakte Hypnotized eller Nougatmus der står for eventet denne aften.

Vi glæder os utrolig meget til en super fræk og sexet aften med masser lækker bi sex.

Frække bi hilsner fra
Nougatmus og Hypnotized